Freelance graphic designer

Freelance graphic designer

Bent u op zoek naar een freelance graphic designer? Dan bent u bij Studio Haasbroek aan het juiste adres. Jean Haasbroek houdt zich als freelance graphic designer bezig met de ontwikkeling en implementatie van huisstijlen en het maken van diverse grafische toepassingen zoals flyers, brochures, nieuwsbrieven, advertenties, posters, websites, banners etc. Zowel digitaal als in print.

Jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste inzichten

De ontwerpen van Studio Haasbroek kenmerken zich door eenvoud, functionaliteit en helderheid. Jarenlange ervaring worden gecombineerd met de nieuwste inzichten en technieken. Studio Haasbroek werkt als freelance graphic designer onder andere voor merken als America Today, Bacardi, Dactylo, De Europeesche, Van Nierop, Nike, The Phonehouse, Guhl, Versatel en KLM. Op de website kunt u voorbeelden zien van het werk van Studio Haasbroek.  

Professionele fotografie

Naast graphic design houdt Studio Haasbroek zich ook bezig met professionele fotografie. Op locatie of in de studio maakt Jean haasbroek portretten en houdt hij zich bezig met familiefotografie. Ook is hij gespecialiseerd in vastgoed fotografie, bedoeld voor de verkoop van panden. Productfotografie behoort ook tot zijn specialisaties. Deze foto’s worden weer gebruikt in zijn eigen grafische ontwerpen en websites.

Wilt u meer informatie over Studio Haasbroek en de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen en een boodschap achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact     Portfolio